Få et Ø-pas og tag på ø-hop

Velkommen til bestillingssiden for Ø-pas. Om lidt sender vi dig dit helt nye Ø-pas, som du frit kan bruge som rejsemakker til dit besøg på 39 danske øer.

 

Med Ø-passet i hånden kan du lære om de 39 øer, finde information om kulturelle og kulinariske oplevelser, sejlafstand og sejltid, antal beboere og øens størrelse, og læse meget mere om de eventyr, der venter på dig.
I hæftet er der en silhuet og for hver ø, som du kan fremkalde på en stempelstation, hvis lokation står beskrevet i passet.
Når du samler stempler på øerne, kan du holde øje med, hvilke og hvor mange øer, du har besøgt. På den måde kan du også konkurrere med venner og familie om først at få hæftet fyldt ud. Glæd dig til at opleve det danske ørige, der byder på en bred palette af charme, natur, befolkning og attraktioner. Med Ø-passet i hånden får du eventyr med ro på.

Rigtig god fornøjelse!

Bestilling af Ø-pas er ikke forbundet med køb af andre produkter.
Der skal forventes op til 2 ugers leveringstid med Postnord.

Vis mere

Bestil

Om denne aktivitet

Telefon nummer (booking)
+45 61 31 36 36
Kontaktperson email
Build: 01-01-2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8451.cbischannel-31104.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails